Naast de gebruikelijke rij aan grote en kleine mededelingen, soms ook met wat persoonlijk wel en wee van clubleden, feliciteerde voorzitter Arend van der Burgh Ruurd Kunnen met het behalen van de snelschaaktitel in onze club op de vorige clubavond. Een mooie prestatie !
  In de 21e ronde van de interne competitie die daarna aanving veranderde niet de volgorde aan kop van de ranglijst maar wel werd de afstand tot de koplopers Ruurd Kunnen en Pieter Doller zo'n kleine 60 punten kleiner omdat beiden verloren. Lieuwe Boskma bracht met zwart tegen Pieter Doller in een Franse opening een loperoffer op f2 op het bord en dat leidde na enige verwikkelingen tot een voordeel van een kwaliteit en een pion voor zwart. Schrijver dezes die zelf de grootst mogelijke moeite had met een lastig paard dat Frits Bosman door en langs zijn koningsstelling liet springen kwam pas later even kijken naar de partij van Pieter en Lieuwe en was er toen getuige van hoe wit een ver opgerukte pion, ondersteund door een toren en twee lopers verder liet oprukken tegen een behoorlijk gedrongen staand zwart torenduo plus koning. Daarbij horzelde echter ook hier een zwart paard achter de witte aanvallers langs en toen, nadat zwart remise af had gewezen, daarmee het loperpaar werd gehalveerd, resteerde een stelling waarin Pieter geen geloof meer had, waarop hij opgaf. 
  Koploper Ruurd Kunnen met wit stond vrijwel de hele partij tegen Johan Zwanepol gewoon goed en op mijn foto die ik rond twintig over tien van hun bord maakte had Ruurd nog een half uur en Johan nog een dikke twintig minuten. Groot was dan ook mijn verbazing de volgende dag in de uitslagen te zien dat Johan had gewonnen. Toen ik Ruurd de volgende dag vroeg wat er was gebeurd antwoordde hij dat hij het zelf niet precies meer wist. 'Ik dacht dat ik gewonnen stond toen ik plotseling zag dat ik nog maar 2 minuten overhad. Dat mag geen probleem zijn […] voor een kersverse snelschaakkampioen ;-). Toen ik ophield met noteren stond ik nog steeds beter maar ik verloor alle controle, gaf een heleboel stukken weg en kon opgeven'.